Menu Sluiten

Garage van Ool informatie en diensten.

Garage van Ool Waalre is een familie bedrijf opgericht in 2014.
Walter en zoon Martijn zijn gedreven techneuten in de autowereld en beschikken over vele diploma’s en ervaring zodat we ons uiterste best doen om onze klanten zo goed als mogelijk voorruit te helpen.
Martijn is al in het bezit van diploma eerste autotechnicus en bezig met de afronding van technisch specialist daarna gaat hij verder met hybride en elektrische auto’s.
Walter is inmiddels bijna 40 jaar actief in de autobranche met ervaring als monteur, chef werkplaats, receptionist en manusje van alles in een dealerbedrijf, mee denken met de klant, zoeken naar een betaalbare prijs en overleggen met de klant zijn onze sterke punten, dus geen verrassingen achteraf want afspraak is afspraak.
Anita, vrouw van Walter, ondersteunt daar waar nodig is en is en houd zich vooral bezig met de administratie, het ophalen van onderdelen en nog veel meer.

Het adres in Waalre voor Onderhoud, APK, reparaties alle merken, laswerk alle voertuigen, schade afhandeling, in en verkoop alle merken.

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8.15 tot 17.15 u en zaterdag op afspraak. Tussen 12.30 en 13,15u hebben we lunchpauze. Naast onze openingstijden is veel mogelijk wat betreft inleveren of ophalen van Uw auto, thuis brengen of ophalen is mogelijk in overleg.

Afwijkende tijden, vakantie of afwezigheid i.v.m. rally of rallycross worden tijdig vermeld op deze website of via Facebook Garage van Ool.

U kunt ons bereiken via 040-7370147, of 06-23186025 (ook via Whatsapp) of  e-mail

Team Garage van Ool Waalre:  Walter,  Martijn en Anita