Menu Sluiten

Corona virus

Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We zijn gewoon geopend en heten u natuurlijk van harte welkom, alleen geven we u voorlopig geen hand bij onze begroeting.

Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Verder het vriendelijke verzoek u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen :

* Heeft u koorts ? … Een afspraak is op dit moment niet de verstandige keuze, neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak.
* Bent u in een RIVM risicogebied geweest ? … Dan verzoeken wij u vriendelijk onze werkplaatsen de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken.
* Heeft u last van koorts of luchtwegklachten en heeft u een afspraak of wilt u langs komen ? … Dat is op dit moment geen verstandige keuze en verzoeken u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om dit samen te overleggen.
* Wanneer u op de reparatie wacht vragen wij u zoveel mogelijk buiten te wachten.

Geldt één van bovenstaande dingen en heeft u al een afspraak met ons gemaakt, bel ons even, samen maken we dan afspraken over hoe verder.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Team Garage van Ool Waalre